Geen betere plek op Linkeroever dan Regatta.
Geen beter moment voor uw penthouse dan nu.

 

Ontdek de hoogtepunten van luxueus wonen met onze unieke selectie van penthouses in charmante nieuwbouwprojecten. Hier brengen we exclusiviteit en ongeëvenaarde woonervaringen samen in één unieke bestemming.

Troeven

1/10

Voor u bewaard aan de prijs van toen

Hier kan u op het hoogste wonen aan de laagst mogelijke prijzen. De bouw van deze vastgoedprojecten werd namelijk reeds opgestart voor de grote bouwprijs stijgingen én het aanbod in penthouses werd bewaard tot nu.

Troeven

2/10

Instapklaar of personaliseerbaar

Onmiddellijk genieten van uw keuze voor de toekomst of een penthouse kopen waar u de afwerking van de keuken, badkamer en vloeren nog kan personaliseren? Beide opties zijn beschikbaar en te ontdekken bij het aanbod!

Troeven

3/10

Royale terrassen

Hier geniet je van zeer ruime leefterrassen, die niet alleen je woonruimte nog vergroten, maar ook de deur openen naar gezellige avonden met vrienden, zonnige brunches of rustige momenten om te ontspannen. 

Troeven

4/10

Geen bovenburen

Gelegen op de hoogste verdieping, weg van het stadslawaai en zonder bovenburen, bieden deze penthouses een oase van rust.

Troeven

5/10

Licht in overvloed

In deze penthouses valt het daglicht langs alle kanten naar binnen via de kamerhoge raampartijen. 

Troeven

6/10

Wonen in een charmant boetiekproject

Geen hoogmoedige hoogbouw, maar penthouses voor wie kwaliteit waardeert. Kwaliteit qua design en materialen, maar net zo goed kwaliteit in de warme contacten tussen mensen.

Troeven

7/10

EPC A = 50% korting op je OV

Deze penthouses voldoen aan de voorwaarden om op je onroerende voorheffing 50% korting te krijgen gedurende de eerste 5 jaar!

Daarnaast is het wooncomfort in deze penthouses eersteklas. Mede dankzij de kwaliteitsvolle materialen en afwerking, en de energiezuinige technieken die bijdragen tot een aangenaam binnenklimaat en een laag energieverbruik. 

Troeven

8/10

Ademruimte

Gelegen in het hart van de Regattawijk aan het Galgenweel – het grootste zeilmeer van Vlaanderen - en het Galgenweelpark, combineert de buurt recreatie met rust en een unieke landschapsomgeving. En dat op een bijzonder bereikbare locatie, op een boogscheut van Antwerpen-centrum.

Troeven

9/10

Zeer bereikbare locatie

Het stadscentrum is prima bereikbaar met de fiets, de auto en het openbaar vervoer. Op vijf minuten sta je aan de Groenplaats, klaar om te winkelen of te lunchen. Met de bouw van de fietsbrug over de Schelde wordt de band met het centrum nog hechter.

Troeven

10/10

Laatste penthouses in de Regattawijk!

 De Regattawijk is in alle opzichten een buitengewone buurt en deze exclusieve penthouses een kans uit de duizend. Aan u om ze te grijpen.

Aanbod

Onmiddellijk beschikbare penthouses

Exclusieve penthouses met personaliseerbare afwerking. Binnen 12 maanden beschikbaar.

Vooruitzicht sinds

1905

Vooruitzicht staat voor meer dan 115 jaar bouwen en ontwikkelen van vastgoed in en rond Antwerpen.

Wij dragen kwaliteit hoog in het vaandel. En die vindt u zichtbaar terug in alle facetten van onze nieuwbouwprojecten. Wij kiezen altijd voor een topligging qua bereikbaarheid, openbaar vervoer, groen en parken, supermarkt en winkels. Dit combineren we met een stijlvolle architectuur die beantwoordt aan de hedendaagse woonvormen en -normen. 

Bij Vooruitzicht draait het om hoe mensen willen wonen én leven. Wij zijn dan ook Bedenker van Buitengewone Buurten.

Meer info op www.vooruitzicht.be

Ik wens meer info!