Myra

Kom thuis in het penthouse van een prachtig boetiekproject

Kenmerken

Dit penthouse in het kleinschalige nieuwbouwproject MYRA heeft niet alleen zijn wondermooie ligging mee. Ook het penthouse zelf is een droom. In de leefruimte met open keuken valt het daglicht langs alle kanten naar binnen via kamerhoge ramen.

Het lichte kleurenpalet zorgt voor optische verruiming en een opgewekte sfeer. Uw keuken is strak, stijlvol en tijdloos. Door de openheid is ze nauw verbonden met de leefruimte waar voldoende ruimte is voor een grote eettafel en een riante zithoek. 

Zowel de keuken als de leefruimte geven uit op het royale terras. Daar profiteert u van een mooi en onbelemmerd uitzicht op het groene Jef Geeraertsplein.

Uw masterbedroom heeft een badkamer en suite met ruime douche en toilet. De twee andere slaapkamers delen een compacte, prima uitgeruste badkamer. Handig als u kinderen hebt of als er iemand komt logeren. Verder is er nog een apart gastentoilet en een berging/technische ruimte. 

Het wooncomfort in dit penthouse is eersteklas. Mede dankzij de kwaliteitsvolle materialen en afwerking, en de energiezuinige technieken die bijdragen tot een aangenaam binnenklimaat. Een warmtepomp en balansventilatie type D garanderen milieuvriendelijke verwarming en verse lucht. Hier komt u graag thuis. Hier woont u heerlijk. Hier herademt u. 

Licht, uitzicht en openheid vormen de leidmotieven van dit ontwerp met een royale leefruimte en dito terras. Dankzij de slimme lay-out en de optimale ruimtebenutting voelt dit penthouse nóg groter aan. 

Ik wens meer info!