Mint

Kom thuis in het penthouse van een prachtig boetiekproject

Kenmerken

Als u houdt van strak maar warm design en royale lichtinval, kan dit penthouse u vast bekoren. Met z’n aanzienlijke woonoppervlakte en riant terras garandeert het penthouse groots wonen. De ruimtelijkheid en gulle lichtinval zijn maar enkele van de vele troeven.

Wat nog? Een nauwe connectie tussen binnen en buiten dankzij de kamerhoge ramen. Zowel de keuken als de leefruimte geven uit op het terras – een open en tegelijk geborgen plek met een fraai uitzicht op de Regattawijk.

Uw keuken is het toonbeeld van sobere klasse: strak, met greeploze kasten waarin u veel spullen kwijt kunt. Nog meer op te bergen? Dan komt de berging goed van pas. Verder rekent u op kwaliteitsvolle inbouwtoestellen zoals een inductieplaat met ingebouwde dampkap, vaatwasser en heteluchtoven. Wat de afwerking van de keuken betreft, kan u bij deze penthouse kiezen tussen een hedendaags wit design of een energieke zwarte afwerking. 

Uw masterbedroom heeft een badkamer en suite met inloopdouche en dubbel lavabomeubel; de andere slaapkamer heeft een douchekamer met lavabo en toilet. En als kers op de taart is er nog een aparte bureauruimte.

Ook op energetisch vlak scoort dit penthouse uitstekend. Balansventilatie type D en een warmtepomp verzekeren een aangenaam binnenklimaat en zuinige verwarming. Twee technieken die het milieu en uw portemonnee ten goede komen.

Ik wens meer info!