Castor

Penthouse met 2 ruime slaapkamers en een bureauruimte

Kenmerken

Dit penthouse in de fraaie residentie Castor vinkt al uw wooneisen af. Een royale woonoppervlakte van 126 vierkante meter. Een riant terras van 30 vierkante meter. Grote ramen die uw interieur doen baden in het licht. En dat alles op een van de meest gegeerde locaties in Antwerpen.

Het mooiste nieuws? De afwerking bepaalt u nog grotendeels zelf – van vloeren tot keuken en badkamer. De vele ramen zorgen voor een helder interieur waarmee u alle kanten uit kunt. Een strakke, witte keuken met naadloze fronten of een chique, zwarte uitvoering? Een parketvloer die warmte en cachet uitstraalt, of liever een onderhoudsvriendelijke tegel? Aan u de keuze.

Wat dit penthouse voor u in petto heeft: twee grote slaapkamers, waarvan een met badkamer en suite en de andere met een handige douchekamer. Een leefruimte met open keuken. Een bureaukamer – ideaal voor thuiswerkers. Toegang tot uw terras vanaf de woonruimte én de masterbedroom.

De architectuur is hoogwaardig en energiezuinig, met veel aandacht voor wooncomfort en een aangenaam binnenklimaat. Sfeer en interieurstijl zet u zelf naar uw hand. Fijn, toch?

Bij dit penthouse kan je 2 autostaanplaatsen met mogelijkheid tot laadpaal aankopen.

Vanaf de leefruimte en de masterbedroom stapt u zo uw riante terras op. Stel u even voor: een koffie bij het krieken van de dag, met het hoofd in de wolken en de blik op de groene wijk. 

Ik wens meer info!