Castor

Riant penthouse met gigantisch terras!

Kenmerken

In de rustige Regattawijk op Linkeroever verrijzen de residenties van Castor rond een toekomstig groen binnenplein. De architectuur van het gebouw is strak en tegelijk warm, met een gevelsteen in aardse kleuren en slank schrijnwerk.

In dit penthouse rekent u op een aangenaam binnenklimaat dankzij balansventilatie type D. Het spreekt voor zich dat uw nieuwe woonst voldoet aan de strengste energie-eisen. Goed voor uw comfort, uw gezondheid en uw budget.

Hoe u uw interieur inricht? Dat bepaalt u nog grotendeels zelf. Zo kiest u een badkamer, keuken en vloeren in de stijl die u ligt. Modern, klassiek of tijdloos. Helder, warm, ton sur ton of net contrastrijk. Laat uw verbeelding de vrije loop.

De indeling van het penthouse ligt wel vast – bijna 120 vierkante meter lichtrijke ruimte met twee grote slaapkamers en een badkamer.

Vanaf de open leefruimte betreedt u uw terras via grote schuiframen waardoor het daglicht rijkelijk binnenvalt. Ook uw keuken is helder en lichtrijk dankzij de grote raampartijen. Kortom, alles is hier voorhanden om uw woondroom te realiseren.  

Bij dit penthouse kan je 2 autostaanplaatsen met mogelijkheid tot laadpaal aankopen.


 

Dit penthouse biedt 118 vierkante meter die u qua inrichting naar uw hand kunt zetten. De grote raampartijen zuigen het daglicht gul naar binnen, terwijl uw buitenruimte uitkijkt op de wijk!

Ik wens meer info!