Castor

Riant penthouse met gigantisch terras!

Kenmerken

In de rustige Regattawijk op Linkeroever verrijzen de residenties van Castor rond een toekomstig groen binnenplein. De architectuur van het gebouw is strak en tegelijk warm, met een gevelsteen in aardse kleuren en slank schrijnwerk. 

Met bijna 40 vierkante meter terras in totaal, eentje westelijk en het andere oostelijk georiënteerd, pikt u in dit penthouse zowel de eerste als de laatste zonnestralen mee. 

Binnen is het ook al daglicht wat de klok slaat, dankzij grote ramen aan weerszijden van uw royale leefruimte met open keuken. De openheid tussen de vertrekken zorgt voor harmonie en visuele verbinding. Aan u de keuze om de vloeren door te trekken of net met verschillende materialen te werken om de functies subtiel af te bakenen.

Dat is meteen een belangrijke troef van dit penthouse: u hebt nog veel inspraak in de afwerking. Van vloeren tot keuken en badkamer – u beslist hoe u de riante 140 vierkante meter invult. Naast een grote open leefruimte omvat uw woonst drie slaapkamers waarvan een met badkamer en suite. De overige twee slaapkamers delen een handige doucheruimte.

Gaat u voor een strakke aankleding, een tijdloze invulling of misschien een warm-industriële look? Alles is mogelijk. Wat wél vaststaat: de hoogwaardige architectuur, de indeling en de uitstekende energieprestaties. Uw penthouse vinkt de strengste energie-eisen af en garandeert een gezond binnenklimaat dankzij balansventilatie type D. 

Bij dit penthouse kan je 2 autostaanplaatsen met mogelijkheid tot laadpaal aankopen.

Dit penthouse biedt 140 vierkante meter woongeluk, in te richten en aan te kleden op maat van uw wensen. Op de twee terrassen pikt u de eerste én de laatste zonnestralen mee – van een kop koffie bij het ochtendgloren tot een aperitief. 

Ik wens meer info!